Bruk av labarket

Navigation:  »No topics above this level«

Bruk av labarket

Return to chapter overview

Labarket

Oversikt over Labarket

Labarket

1.Kliniske data / Labdata
       Klikk på Labdata for å vise labarket

2.Filter
       Skriv inn testnavn eller testgruppe for å filtrere vilke labresultater som skal vises

3.Fokuser på patologi
       Hak av for å vise bare tester med registrerte patologiske resultater

4.Vis grafikk
       Klikk her for å vise grafer for data i labarket

5.Oppløsning
       Velg tidspunktpresisjon i labarket. Dato er den mest brukte oppløsningen.

Registrere prøvesvar

Før du registrer et prøvesvar må du legge til en kolonne for tidspunktet for prøven. Dette gjør du ved å klikke på Ny kolonne under Laboratoriedata. For å registrere et svar må du markere ruten, skrive inn svaret og trykke Enter-tasten. Om du registrerer et patologisk svar, du indikere dette ved å sette en stjerne (*) etter svaret. GBD vil da gjenkjenne svaret som patologisk og vise det i rødt.