Endring av pasientens status og gruppe

Navigation:  »No topics above this level«

Endring av pasientens status og gruppe

Return to chapter overview

Endring av pasientens status og gruppe

Endre status

Du kan endre en pasients status ved å trykke på Status oppe i høyre hjørne av pasientjournalskjermen. En meny vil dukke opp hvor du kan velge en status og bekrefte ved å klikke OK.

Klikk på pasientens status for å endre denne.

Klikk på pasientens status for å endre denne.

Endre gruppe

Du kan endre en pasients gruppe ved å trykke på Gruppe oppe i høyre hjørne av pasientjournalskjermen. En meny vil dukke opp hvor du kan velge en gruppe og bekrefte ved å klikke OK.

Klikk på en pasients gruppe for å gjøre en endring i gruppetilhørighet.

Klikk på en pasients gruppe for å gjøre en endring i gruppetilhørighet.