Kommentarfelt

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  »No topics above this level«

Kommentarfelt

Return to chapter overview

Bruke kommentarfeltet

Noen skjema har et kommentarfelt på bunnen. Dette kan utvides ved å hake av boksen merket Kommentarer / fritekst på bunnen av skjemaet (rett over Visningsvalg).

I kommentarfeltet kan du gi eventuelle utdypende kommentarer til bestempte punkter på skjemaet eller legge ved relevant tilleggsinformasjon. Du kan kopiere fra tidligere notater ved å bruke Ctrl+Ins for å kopiere og Shift+Ins for å lime inn teksten igjen i kommentarfeltet.

Merk av "kommentarer/fritekst" for å aktivere kommentarfeltet

Merk av "kommentarer/fritekst" for å aktivere kommentarfeltet

Skriv så inn kommentarer

Skriv så inn kommentarer