Påminnelser

Navigation:  »No topics above this level«

Påminnelser

Return to chapter overview

Påminnelser

Påminnelsesfeltet

GBD har en enkel form for beslutningsstøtte, hvor man kan definere regler for påminnelser på ulike nivå.

Noen eksempler kan være

Varsling om legemiddelinteraksjoner

Forsiktighetsregler, f.eks. ved nyresvikt

Marevandosering

Infeksjonsregistrering som skal gjøres når pasienten får systemisk antibiotikabehandling

Regelmessig vektkontroll

Manglende diagnoser, basert på behandlingen som gis

Skjule en påminnelse

Hver enkelt påminnelse kan skjules for en gitt periode hvis man ikke ønsker å gjøre tiltak, men vil ha påminnelsen senere. Dette kan sammenlignes med "Snooze" funksjon på en vekkerklokke. Det finnes ikoner for å skjule påminnelser en uke (sleep7), en måned (sleep30), 6 måneder (sleep180) eller et år (sleep365). Dette kan variere med typen påminnelse. Noen kan også skjules for alltid (delete). Ved å holde musepekeren over ikonene, vil du se hva knappen gjør. Du kan også kvittere for at du har sett meldingen ved å klikke på bekreft (check). Advarselen vil da skjules for resten av dagen, men komme tilbake.