Relasjoner

Navigation:  »No topics above this level«

Relasjoner

Return to chapter overview

Relasjoner

Relasjonsmenyen

Aktiver / deaktiver relasjoner mellom pasienter og personell

Ikke alle relasjonstyper er relevante alle steder. Her kan man velge hvilke roller som skal være tilgjengelige ved den aktuelle installasjonen. Merk at rollene er felles for hele installasjonen, som kan inkludere flere institusjoner. For eksempel, vil deaktivering av en relasjonstype ved Løvåsen sykehjem også deaktivere relasjonstypen for Ladegården sykehjem.