Sammenligninger

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  »No topics above this level«

Sammenligninger

Return to chapter overview

Sammenligninger

Om sammenligninger

Sammenligninger gir deg oversikt over om vektkontroll og medisinbruk, m.m. ved din institusjon ligger over, under, eller rundt normalen. Dette kan være et nyttig verktøy for kvalitetssikring av rutiner.

Sammenlignende rapport for vektkontroll tatt fra Emetras testmiljø (nyeste data fra 2010)

Sammenlignende rapport for vektkontroll tatt fra Emetras testmiljø
(nyeste data fra 2010)

Sammenlignende rapport for antibiotikabruk tatt fra Emetras testmiljø (nyeste data fra 2010)

Sammenlignende rapport for antibiotikabruk tatt fra Emetras testmiljø
(nyeste data fra 2010)