Hendelser

Navigation:  »No topics above this level«

Hendelser

Return to chapter overview

Hendelsesfeltet

Hendelsesfeltet inneholder en liste over alle skjema i beboerens journal, samt verktøy for å opprette nye skjema, oppdatere listen og endre dato for et skjema. For å vise eller redigere et skjema, velg ønsket skjema fra hendelseslisten.

For informasjon om hvordan man oppretter et skjema, se eget tema om å opprette et skjema.

Endre dato

Ønsker du å endre dato for et registrert skjema, kan du markere et skjema og klikke på Flytt. Velg en ny dato fra kalenderen som dukker opp. Du kan bare endre dato for skjema du selv har signert.

Endre dato og tidspunkt ved bruk av kalenderen

Endre dato og tidspunkt ved bruk av kalenderen

Slett skjema

Du kan slette et skjema ved å markere et skjema, høyreklikke og velge Slett skjema. Du kan bare slette usignerte skjema. Skulle du slette et skjema med et uhell, kan du høyreklikke hvor som helst i hendelseslisten og velge Angre sletting. Du kan da velge skjemaet du vil gjenopprette fra en liste over slettede skjema.

Filtre

I hendelsfeltet kan du også velge mellom å vise alle skjema, bare skjema som er signert av en lege eller bare skjema du selv har signert. Velg mellom disse i menyen som befinner seg rett under listen.