Hente inn person

Navigation:  »No topics above this level«

Hente inn person

Return to chapter overview

Hente inn person fra arkivet

Før du registrer en ny pasient, forsikre deg om at pasienten ikke allerede er registrert i arkivet. Søk etter pasienten ved å klikke på Finn person (view) under Pasient i Hovedmenyen oppe i høyre hjørne på Velkomstskjermen.

Pasientmenyen

Pasientmenyen

Søk etter en person ved å skrive inn fødselsnummer, fødselsdato eller første bokstaver i etternavn og klikke Søk nå. Velg så pasienten ved å dobbeltklikke på pasientens navn, eller ved å markere pasienten og klikke OK.

Søkedialogen

Søkedialogen

Åpne / opprette

Hvis pasienten allerede er registrert, merk pasientens navn med musepekeren og klikk OK. Hvis pasienten ikke finnes, kan du opprette en ny ved å klikke på Ny-knappen.