Medikamentbruk

Navigation:  »No topics above this level«

Medikamentbruk

Return to chapter overview

Medikamentbruk

Medikamentbrukrapporten viser antall og andel av pasienter som bruker et medikament

Medikamentbrukrapporten viser antall og andel av pasienter som bruker et medikament

Om rapporten

Denne rapporten viser hvor stor andel av pasientene som står oppført på en bestemt medisin. Dette kan være nyttig for å sikre at det ikke er overforbruk av bestemte medikamenter, f.eks. antipsykotiske medisiner. Dette kan også overvåkes via Populasjoner. Der ligger det også lister over pasienter som står på uheldinge kombinasjoner av legemidler, f.eks. antipsykotiske midler og antiparkinsonmidler.