Pasientlisten

Navigation:  »No topics above this level«

Pasientlisten

Return to chapter overview

Pasientlisten

For å åpne journalen til en aktiv pasient fra Velkomstskjermen i GBD, finn og dobbeltklikk på pasientens navn i pasientlisten som befinner seg øverst i venstre kolonne. I pasientlisten kan man velge mellom å søke etter Individer ved navn, eller å bla igjennom forhåndsbestemte Populasjoner (f. eks. Ikke veid siste måned).

Individer

Du kan finne pasienter i individlisten enten ved å bla igjennom listen med rullefeltet eller piltastene, eller ved å skrive inn pasientens navn i søkefeltet.

Pasientliste             Pasientlistesøk

For å effektivisere bruk av pasientlisten, skriv inn navn, fødselsdato eller personnummer

Du kan også søke etter fødselsdato i formatet dato.måned, f. eks. 29.02. Du må da inkludere eventuelle null før dato og måned. I tillegg kan du søke etter pasienter med en bestemt status (for eksempel overvåket) ved å skrive inn statusen du søker etter, eller primærkontakt i formatet XxYy, der Xx er de første to bokstavene i primærkontakts fornavn og Yy er de første to bokstavene i primærkontakts etternavn. For eksempel, hvis du ønsker å søke etter pasienter som har Dr. John Watson som primærkontakt, må du skrive JoWa i søkefeltet.

For å fjerne et filter, trykk på Vis alle-knappen (hospital), som befinner seg til høyre for søkefeltet.