Velg yrke for bruker

Navigation:  »No topics above this level«

Velg yrke for bruker

Return to chapter overview

Velg yrke for bruker (kun superbruker)

Noen ganger kan det være ønskelig å endre yrke for en bruker: en bruker kan, f. eks. gå fra å være student til å bli sykepleier eller lege, eller en bruker kan ha et yrke som ikke fantes i GBD når brukeren først ble opprettet, men som har blitt lagt til i senere oppdateringer av GBD. For å endre yrke for en bruker, åpne Brukere og roller fra Superbrukerkategorien i Hovedmenyen. Velg en bruker, og klikk Velg yrke for bruker. Velg så et yrke fra profesjonsvinduet, og klikk OK.

Velg yrke

Velg yrke

Trinn for trinn

1.Velg en bruker og klikk [Velg yrke] (scroll2_edit)

2.Velg et yrke fra profesjonsvinduet og klikk [OK]