Brukere og roller

Navigation:  »No topics above this level«

Brukere og roller

Return to chapter overview

Brukere og roller

Oversikt

Fig 1:  Oversikt over Brukere og roller - Del 1

1.Brukere og roller
       Klikk på Brukere og roller-knappen (user1_preferences) for å åpne menyen for brukere og roller (som vist over)

2.Brukerlisten
Fra brukerlisten kan du velge en bruker for å inspisere eller endre rettigheter, personalia, m.m.

3.Personaliaarket
Her kan du inspisere og endre brukerens yrke, arbeidssted, helsepersonalregisternummer og mobiltelefonnummer

Fig 2:  Oversikt over Brukere og roller - Del 2

Fig 2:  Oversikt over Brukere og roller - Del 2

4.Opprett ny bruker (add2)

5.Endre personalia (user1_edit)

6.Velg yrke (scroll2_edit)
Velg yrke for bruker (f. eks. lege, sykepleier, student, osv.)

7.Velg arbeidssted (hospital)
Velg arbeidssted / institusjon for bruker

8.Slett bruker (garbage)
Klikk her for å slette bruker

9.Roller
Inspiser og endre brukerroller

Gruppearket

Grupper er det siste fanearket i Brukere og roller-vinduet.  Her kan du inspisere og endre brukeres gruppetilhørighet ved institusjoner der brukere selv ikke har mulighet for å gjøre dette.

Gruppearket

Gruppearket