Hultén skala for pleietyngde

Navigation:  »No topics above this level«

Hultén skala for pleietyngde

Return to chapter overview

Skjema for Hultén skala for pleietyngde

Dette skjemaet skal fylles ut hver 3. mnd., da det omformes av  datamaskinen til en fin og grundig sykepleierapport. Ved å oppdatere dette skjemaet regelmessig har man til en hver tid en rapport ferdig for utskrift.

Opprett et skjema for Hultén skala ved å velge Hultén Nursing Load fra skjemalisten. For mer informasjon om hvordan man bruker skjemalisten og skjema, se egen seksjon om oppretting av skjema.

Fyll ut skjemaet. Du kan klikke på røde midtfelt for å se svaralternativene for hvert spørsmål. Skriv så evt. utfyllende kommentarer i kommentarfeltet og signer skjemaet.

(Du kan kopiere fra tidligere notater ved å bruke Ctrl-Ins for å kopiere og Shift-Ins for å lime inn teksten igjen i kommentarfeltet)