Status for påminnelser

Navigation:  »No topics above this level«

Status for påminnelser

Return to chapter overview

Status for påminnelser

Aktive påminnelser markeres med gult

Om rapporten

Denne rapporten gir en oversikt over rutineoppfølging ved din institusjon. GBD samler informasjon om rutiner som er registrert med påminnelser, og markerer oppgaver som snart bør utføres med gult.

Data for denne rapporten blir oppdatert individuelt for hver journal, og blir bare oppdatert hver gang journalen blir åpnet. Om det er mer enn fjorten dager siden en pasientjournal har blitt åpnet, blir dato for oppdatering av denne markert med rød skrift. Om en pasients Oppdatert-dato er markert i rødt, bør du åpne pasientens journal for å få inn oppdaterte påminnelser.

Lignende informasjon finner også i Pasientlistens Populasjoner, i mappene Varslinger og Prosess.